1 kase süzme yoğurt
• 3-4 adet patlıcan
• 1 diş sarımsak
• Tuz
Patlıcanları fırında veya ateşte közleyin. İçleri iyice pişince soğumasını bekleyerek kabuklarını soyun ve doğrayın. İçim Süzme Yoğurt’u çırpıp gerekirse birazcık su ekleyerek kıvamını açın. Tercihe göre dövülmüş sarımsak ekleyerek tuzunu ayarlayın. Doğranmış patlıcanları da ekleyip karıştırdıktan sonra servis tabağına alabilir, üzerinde zeytinyağı gezdirip servis edebilirsiniz.
Aydınlatma Metinleri - Bilgi Güvenliği Politikası - Bilgi Toplumu Hizmetleri - Kişisel Verileri Koruma Kanunu © 2024 İçim | Tüm hakları saklıdır. Bu web sitesi tarafından yapılmıştır.
YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ
Yorum Yap