İçim Yoğurt

İçim, çeşitli ve sağlıklı yoğurt seçenekleriyle sofralarınıza lezzet ve sağlık katmaktadır. İçim Yoğurt çeşitleri, özenle seçilen malzemeler ve kalite standartlarına uygun olarak üretilir, doğal ve besleyici bir seçenektir.

  • Yoğurt: İçim yoğurt, geleneksel yöntemlerle üretilen ve doğal tadını koruyan bir lezzettir. Besleyici özellikleriyle bilinen yoğurt, sağlıklı bir beslenme için önemli bir rol oynar.
  • İçim Kaymaksız Yoğurt, yoğun kıvamı ve damaklarda hoş bir tat bırakan lezzeti ile sofraların vazgeçilmezi! Yüksek besin değeri taşıyan İçim Kaymaksız Yoğurt çeşitleri kalsiyum ve protein kaynağıdır. İçim Kaymaksız Yoğurdu ister yemeklerin yanında ister ara öğün olarak tüketebilir, yoğurt lezzetinin tadına varabilirsiniz.
  • Laktoz, sütte bulunan doğal bir şekerdir ve parçalanması için laktaz enzimi gerekir. Vücutta laktaz enziminin yetersiz oluşu bu şekerin parçalanmasını engeller ve sindirim şikayetleri oluşur. İçim Rahat Laktozsuz Yoğurt, içindeki laktoz parçalandığı için şişkinlik oluşturmaz ve rahatlıkla tüketilebilir. Alıştığınız yoğurt lezzetiyle rahatlıkla gündelik hayatta yemeklerin yanında tüketebilirsiniz.
  • Kaymaklı Yoğurt: İçim Kaymaklı Yoğurt, yoğurdun üstünde bulunan kalın kaymak tabakası ve bu tabakanın altındaki homojen kıvamlı yoğurttan oluşur. Sadece pastörize taze süt ve yoğurt kültürü içerir, Türk Gıda Kodeksi gereğince katkı maddesi içermez. Kaymak tabakası hem yoğurdun kıvamını hem de lezzetini bir tabaka olup kaymak lezzetinin yoğurda geçmesini sağlar. Zeytinyağlı, etli, salçalı her türlü yemeğin yakışır. Yoğun kıvamı ile tek başına tüketebileceğiniz kaymaklı yoğurdu, meyve ve yulaf gibi ek besinlerle ara öğünlerinizin yıldızı yapabilir, birbirinden farklı tarifler ile hem kaymak hem de yoğurt lezzetinin tadına varabilirsiniz. İçim kaymaklı yoğurt sizin ve sevdiklerinizin güven ile tüketebileceği, lezzeti ile sofraları yıldızı olacak klasikleşmiş bir lezzettir.
  • İçim kaymaklı tava yoğurt, Türk mutfağının vazgeçilmezlerinden biridir. Yoğurdun üstünde bulunan kalın kaymak tabakası ve bu tabakanın altındaki homojen kıvamlı yoğurduyla yemeklere ve tatlılara eşsiz bir lezzet katar. Sadece pastörize taze süt ve yoğurt kültürü içerir, Türk Gıda Kodeksi gereğince katkı maddesi içermez.
  • Organik yoğurt; doğadan beslenen, doğal ortamlarında özgürce hareket eden inek sütlerinin yoğurt kültürü ile bir araya gelmesi sonucunda oluşur. Aynı zamanda ineklerin doğadaki zengin besin florasından beslenmesi yoğurdun lezzetli olmasını da sağlar. Organik yoğurt mayalama sürecinde kullanılan yoğurt kültürü içinde yer alan laktik asit bakterileri, sütü kısa sürede mayalayarak sağlığa oldukça faydalı bir besin ögesi olan yoğurdun üretilmesini sağlar. Organik yoğurt, sadece lezzetiyle değil kalsiyum ve protein özellikleriyle de öne çıkar.
  • Probiyotik Yoğurt: İçim probiyotik yoğurt, sindirim sağlığını destekleyen probiyotik bakteriler içerir. Bağırsak sağlığını desteklemek ve bağışıklık sistemini güçlendirmek için tercih edilebilir.

İçim Yoğurt çeşitleri, lezzetli ve sağlıklı bir seçeneği olarak sofralarınıza lezzet katarken, sağlıklı beslenmeyi de destekler. Her bir yoğurt çeşidi, özenle üretilir ve doğal içerikleriyle öne çıkar.

Sıkça Sorulan Sorular

Yoğurt nedir?

Yoğurt, sütün yoğurt kültürü ile mayalanması sonucu elde edilen bir süt ürünüdür. İçim Yoğurt, doğal içerikli ve besleyici özelliklere sahip yoğurt seçenekleri sunar.

Yoğurt nasıl yapılır?

Yoğurt yapımı için sütün uygun sıcaklıkta yoğurt kültürü ile mayalanması gerekmektedir. İçim Yoğurt, özenle seçilen süt ve yoğurt kültürü ile kaliteli ve lezzetli yoğurtlar üretmektedir. İçim Yoğurt, Türk Gıda Kodeksi gereğince katkı maddesi içermez. Detaylı bilgi için ziyaret edebilirsiniz.

Yoğurtun besin değerleri nedir?

Yoğurdun içinde bulunan kalsiyum, mineral, protein ve vitaminlerin vücut için birçok yararı bulunmaktadır. Yoğurt çeşitleri arasında çok tercih edilen ürünlerden biri olan İçim Kaymaksız Yoğurt’un her 100 gramında 155 miligram kalsiyum bulunmaktadır. Kalsiyum minerali kemik, diş ve kasların yapısına katılan son derece önemli bir mineral çeşididir. Kalsiyumun yanı sıra her 100 gramında 4 gram protein içerir. İçim Yoğurt ürünleri, sağlıklı bir beslenme için önemli bir besin kaynağıdır.

Yoğurtun faydaları nelerdir?

Yoğurt, Türk mutfağının gelenekselleşmiş bir lezzetidir. Sofraların vazgeçilmezi olan yoğurt, günün her saatinde her öğünde tüketilebilen son derece sağlıklı bir süt ürünüdür. İçim Kaymaksız Yoğurtlar kaliteli sütler kullanılarak, uygun yöntemler ile üretilmiştir. İçim yoğurt ailesinin sevilen ürünlerinden biri olan kaymaksız yoğurt da yoğurt lezzetinin tadına varacağınız bir üründür. Yoğurdun içinde bulunan kalsiyum, mineral, protein ve vitaminlerin vücut için birçok yararı bulunmaktadır. Yoğurt çeşitleri arasında çok tercih edilen ürünlerden biri olan İçim Kaymaksız Yoğurt’un her 100 gramında 155 miligram kalsiyum bulunmaktadır. Kalsiyum minerali kemik, diş ve kasların yapısına katılan son derece önemli bir mineral çeşididir. Kalsiyumun yanı sıra her 100 gramında 4 gram protein içerir.

Yoğurt kaç saatte mayalanır?

Yoğurt mayalanma süresi sıcaklık ve maya türüne bağlı olarak değişebilir. Genellikle 6 ila 12 saat arasında bir sürede yoğurt mayalanır.

Yoğurt nasıl mayalanır?

Yoğurt mayalama için süt mayalama sıcaklığına getirildikten sonra uygun miktarda kültür ile karıştırılır ve uygun sıcaklıkta bekletilir. İçim Yoğurt, profesyonel üretim süreçleriyle kaliteli ve sağlıklı yoğurtları hazır hale getirir.

İçim Yoğurt Ürünleri, çeşitli ve besleyici yoğurt seçenekleriyle sağlıklı bir yaşam tarzını destekler. Detaylı bilgi, ürün çeşitleri ve daha fazlası için ziyaret edebilirsiniz.

İçim İçim Rahat İçim Fit İçim Şef İçim İçimino İçim Dolcia

Tariflerimiz

İçimden yemek geldi

BİZİ TAKİP EDİN!

YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ

Yorum Yap

Yorum Yap