4 yemek kaşığı İçim Süzme Yoğurt
• 2 adet közlenmiş patlıcan
• 1 su bardağı haşlanmış nohut
• 2 yemek kaşığı tahin
• 1 limonun suyu
• 3-4 diş sarımsak
• 1 yemek kaşığı zeytinyağı
Süslemek için:
• Zeytinyağı, ceviz, pulbiber
2 adet patlıcanı közleyin. Közlenmiş patlıcanları geniş bir kapta limon suyuyla harmanlayarak incecik kıyın. Haşlanmış nohutların kabuklarını soyarak ve blenderden geçirerek püre haline getirin. Nohut püresini ve İçim Süzme Yoğurt ile hazırladığınız diğer tüm malzemeleri de patlıcanlara ilave edip hepsini güzelce karıştırın. Uygun bir şekilde servis tabağına alıp, üzerine biraz zeytinyağı, pul biber ve iri kıyılmış ceviz ekleyip servis edebilirsiniz
Aydınlatma Metinleri - Bilgi Güvenliği Politikası - Bilgi Toplumu Hizmetleri - Kişisel Verileri Koruma Kanunu © 2024 İçim | Tüm hakları saklıdır. Bu web sitesi tarafından yapılmıştır.
YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ
Yorum Yap