( 2 Kişilik )
250 gr kuru fasulye
1 orta boy kuru soğan, ince doğranmış
1 adet kırmızı biber, ince doğranmış
½ limonun suyu
50 ml tahin
1 tutam maydanoz
1 çorba kaşığı İçim Tereyağı
Tuz-karabiber
Fasulyeleri 1 gece önceden soğuk suda bekletin. Ertesi gün suyunu süzüp haşlayın.
Soğanı piyazlık doğrayıp fasulye ve biberlerle karıştırın.
Tahin, limon suyu, tuz ve karabiberle sos hazırlayıp fasulyeleri sosla karıştırın.
Üzerini maydanozla süsleyip servis edin.
Aydınlatma Metinleri - Bilgi Güvenliği Politikası - Bilgi Toplumu Hizmetleri - Kişisel Verileri Koruma Kanunu © 2024 İçim | Tüm hakları saklıdır. Bu web sitesi tarafından yapılmıştır.
YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ
Yorum Yap