( 4 Kişilik )
1,5 su bardağı arpa şehriye
1 kase İçim Yoğurt
Tuz
Nane
Soğuk su
Apa şehriyeleri sıcak suda haşlayın. Ve sonrasında soğumaya bırakın. Bir kasede İçim Yoğurt’u tuz ve naneyi ekleyerek çırpın. Ardından soğuk suyu yavaş yavaş ilave edin ve çırpmaya devam edin. Soğuyan arpa şehriyeleri de içine katıp biraz daha karıştırın. Dilerseniz çorbanıza haşlanmış havuç ekleyebilirsiniz. Afiyet olsun!
Aydınlatma Metinleri - Bilgi Güvenliği Politikası - Bilgi Toplumu Hizmetleri - Kişisel Verileri Koruma Kanunu © 2024 İçim | Tüm hakları saklıdır. Bu web sitesi tarafından yapılmıştır.
YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ
Yorum Yap