100 gr İçim Beyaz Peyniri
50 gr taze bezelye
35 gr taze soğan
15 ml sızma zeytinyağı
4 adet yumurta
Tuz ve tane karabiber
Bir tencerede su kaynatın. Bezelyeleri atarak 2 dakika haşlayın ve sudan alıp süzün. Bıçakla kabaca doğrayın, yarım çorba kaşığı süsleme için ayırın. Genişçe bir kaseye İçim Peyniri rendeleyin. Yumurta, bezelye ve taze çekilmiş karabiberi içine karıştırın. Tavaya biraz zeytinyağı koyup ısıtın. Omlet harcınızın çeyreğini dökün ve hafifçe sertleşmeye başlayınca tavayı ileri geri hareket ettirerek omleti ikiye katlayın. Yaklaşık 5 dakika pişirin ve ateşten alın. Bu şekilde 4 omlet daha hazırlayın. Dilerseniz kat kat üst üste dizerek ya da ayrı ayrı bezelye taneleriyle süsleyerek servis edin.
Aydınlatma Metinleri - Bilgi Güvenliği Politikası - Bilgi Toplumu Hizmetleri - Kişisel Verileri Koruma Kanunu © 2024 İçim | Tüm hakları saklıdır. Bu web sitesi tarafından yapılmıştır.
YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ
Yorum Yap