Enerji (Kcal) | : | 215 |
Yağ (g) | : | 16,5 |
Doymuş Yağ (g) | : | 10,7 |
Karbonhidrat (g) | : | 3,5 |
Şekerler (g) | : | 3,5 |
Protein (g) | : | 13,0 |
Tuz (g) | : | 2,0 |
Pastörize inek sütü, peynir kültürü, stabilizör (kalsiyum klorür), peynir mayası, tuz, koruyucu ( potasyum sorbat).
Enerji (Kcal) | : | 215 |
Yağ (g) | : | 16,5 |
Doymuş Yağ (g) | : | 10,7 |
Karbonhidrat (g) | : | 3,5 |
Şekerler (g) | : | 3,5 |
Protein (g) | : | 13,0 |
Tuz (g) | : | 2,0 |
Pastörize inek sütü, peynir kültürü, stabilizör (kalsiyum klorür), peynir mayası, tuz, koruyucu ( potasyum sorbat).
Enerji (Kcal) | : | 215 |
Yağ (g) | : | 16,5 |
Doymuş Yağ (g) | : | 10,7 |
Karbonhidrat (g) | : | 3,5 |
Şeker (g) | : | 3,5 |
Protein (g) | : | 13,0 |
Tuz (g) | : | 2,0 |
Pastörize inek sütü, peynir kültürü, stabilizör (kalsiyum klorür), peynir mayası, tuz, koruyucu ( potasyum sorbat).
Enerji (Kcal) | : | 215 |
Yağ (g) | : | 16,5 |
Doymuş Yağ (g) | : | 10,7 |
Karbonhidrat (g) | : | 3,5 |
Şekerler (g) | : | 3,5 |
Protein (g) | : | 13,0 |
Tuz (g) | : | 2,0 |
Pastörize inek sütü, peynir kültürü, stabilizör (kalsiyum klorür), peynir mayası, tuz, koruyucu ( potasyum sorbat).
Türk kahvaltısı denince akla ilk olarak lezzetli bir Beyaz Peynir gelir. Beyaz Peynir, Türkiye’de en çok tüketilen peynir çeşididir ve hanelerin vazgeçilmezidir. İçim Beyaz Peynir el değmeden üretilen, salamura içerisinde yer alan bir peynir çeşididir. Bu sebeple her pakette aynı üstün lezzette sahiptir ve ideal orta sertlikte yer alan son derece lezzetli bir üründür.
Aydınlatma Metinleri - Bilgi Güvenliği Politikası - Bilgi Toplumu Hizmetleri - Kişisel Verileri Koruma Kanunu © 2024 İçim | Tüm hakları saklıdır. Bu web sitesi tarafından yapılmıştır.
YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ
Yorum Yap