( 4 Kişilik )
4 adet tavuk butu
1 çorba kaşığı bal
1 adet kırmızı soğan,
50 gr İçim Kaşar Peyniri
Pesto sos için
Bir demet maydanoz yaprağı
100 gr ceviz
100 ml zeytinyağı
Fırını 150°C’de ısıtın.
Tavuğu bal ve bir tutam tuzla birlikte ovun. Geniş bir pişirme tepsisine yerleştirin.
Soğanların kabuklarını soyun. Altı eşit parçaya bölün ve zeytinyağına batırın. Tavuğun etrafını soğanlarla sarın ve 30 dakika boyunca bu şekilde fırında pişirin.
Pesto sos için maydanoz ve cevizleri bir tutam tuzla birlikte mutfak robotundan geçirin. Robot çalışmaya devam ederken içine biraz zeytinyağı damlatın ve malzemeleri iyice çektirin. Kıvamlı bir macun haline gelinceye kadar bu işleme devam edin.
Bu sırada İçim Kaşar Peyniri rendeleyin ve cevizli pesto sosuyla karıştırın. Tavuk ve soğanların üzerine İçim Kaşar Peynir’li ceviz pesto sosunu iyice yedirin. Yarım narı cömertçe üzerine dağıtın.
Sade beyaz pilav üzerinde ılık servis edin.
Aydınlatma Metinleri - Bilgi Güvenliği Politikası - Bilgi Toplumu Hizmetleri - Kişisel Verileri Koruma Kanunu © 2024 İçim | Tüm hakları saklıdır. Bu web sitesi tarafından yapılmıştır.
YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ
Yorum Yap