( 4 Kişilik )
1 kg kalkan, filetoları çıkarılmış, derisi alınmış
2 adet yumurta
Un
1 çorba kaşığı İçim Tereyağı
Biberiye
Limon dilimleri
Tuz
Yumurtaları bir kaseye alıp bir tutam tuzla çırpın.
Kalkan filetolarını ikiye bölüp unlayın ve yumurtaya bulayın.
Yapışmaz tabanlı bir tavada 1 çorba kaşığı İçim Tereyağı’nı kızdırıp filetoları tavaya alarak her iki taraflarını birkaç dakika kızartın.
Her tabağa ikişer parça fileto yerleştirin. Limon dilimleri ve biberiye eşliğinde servis edin.
Aydınlatma Metinleri - Bilgi Güvenliği Politikası - Bilgi Toplumu Hizmetleri - Kişisel Verileri Koruma Kanunu © 2024 İçim | Tüm hakları saklıdır. Bu web sitesi tarafından yapılmıştır.
YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ
Yorum Yap