( 4 Kişilik )
240 ml İçim Şef Krema
240 ml İçim Süt
750 gr bezelye
2 adet pırasa
2 küçük boy
50 gr İçim Tereyağı
1.5 litre et suyu
1 tatlı kaşığı tuz
4 çorba kaşığı haşlanmış bezelye, süslemek için
Soğanları soyun ve küpler halinde doğrayın. Pırasaları yıkayın ve ince ince dilimleyin. Bir tencerede İçim Tereyağı’nı eritin. Soğan ve pırasayı ilave ederek orta ateşte soteleyin. Et suyunu ekleyerek karıştırın ve kaynamaya bırakın. Hafifi tıkırdamaya başladığında bezelyeleri ilave edin. 20 dakika daha pişirin. Ocaktan alıp bir 5 dakika kadar bekletin. Blender yardımıyla pürüzsüz hale getirin.
içim Süt ve İçim Şef Krema’yı ilave ederek hızlıca karıştırın. Tekrar ocağa alın ve 5 dakika daha pişirin. Çorbayı kaselere paylaştırıp bezelye taneleriyle süsleyin.
Aydınlatma Metinleri - Bilgi Güvenliği Politikası - Bilgi Toplumu Hizmetleri - Kişisel Verileri Koruma Kanunu © 2024 İçim | Tüm hakları saklıdır. Bu web sitesi tarafından yapılmıştır.
YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ
Yorum Yap