İçim İzmir Tulum Peyniri
Bir tutam nane
Domates
Salatalık
Kapya biber
Taze soğan
Mor soğan
Ceviz
Nar ekşisi & Sumak
Limon
Tuz
Zeytinyağı
Mis gibi domates kokusuyla nane kokusu birbirine karışırken, ceviz ve mor soğan eşliğinde ferahlatan bir salata, üzerine de İçim İzmir Tulum Peyniri… Bir de sumak ekşisi ve nar ekşisiyle taçlanınca ortaya muhteşem bir lezzet çıkıyor.
1. Domates, salatalık, kapya biber ve soğanları doğrayıp salata kasesine alın.
2. İçim İzmir Tulum Peyniri’ni de küp küp doğrayıp kâseye ilave edin.
3. Ayıkladığınız naneyi, cevizi, nar ekşisini, sumak ekşisini, limonu, tuzu ve zeytinyağını da ekleyip karıştırdığınızda salatanız hazır.
Afiyet olsun
Aydınlatma Metinleri - Bilgi Güvenliği Politikası - Bilgi Toplumu Hizmetleri - Kişisel Verileri Koruma Kanunu © 2024 İçim | Tüm hakları saklıdır. Bu web sitesi tarafından yapılmıştır.
YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ
Yorum Yap