150 g Süzme Beyaz Peynir
1 çay bardağı buğday
1 adet ayıklanmış nar
1 demet maydanoz
1 demet dereotu
1 çay bardağı dövülmüş ceviz
Sosu için
1 kahve fincanı nar ekşisi
1 kahve fincanı sızma zeytinyağı
1 tatlı kaşığı tuz
Buğdayları haşlayın. Narı ayıklayın. Maydanoz, dereotu ve cevizi doğrayın. İçim Süzme Peynir’i dilimleyin. Tüm malzemeleri bir kapta karıştırın ve servis edin.
Aydınlatma Metinleri - Bilgi Güvenliği Politikası - Bilgi Toplumu Hizmetleri - Kişisel Verileri Koruma Kanunu © 2024 İçim | Tüm hakları saklıdır. Bu web sitesi tarafından yapılmıştır.
YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ
Yorum Yap