Enerji (Kcal) | : | 41 |
Yağ (g) | : | 2,3 |
Doymuş Yağ (g) | : | 1,5 |
Karbonhidrat (g) | : | 2,4 |
Şekerler (g) | : | 2,4 |
Protein (g) | : | 2,7 |
Tuz (g) | : | 0,0 |
Pastörize inek sütü, kefir mayası, kefir kültürü, probiyotik mikroorganizmalar (bifidobacterium, lactobacillus acidophilus), laktaz enzimi
Süte ilave edilen laktaz enzimi sütün içindeki laktozu parçalar ve sindirimi kolaylaştırır.İçim Laktozsuz kefir, süt şekerini (laktoz) sindirmekte zorlanan kişilerde görülen midede şişkinlik, gaz ve bulantı şikayetlerini azaltmaya yardımcı olur. İçim Laktozsuz kefir içerdiği besin değerleri bakımından (protein, kalsiyum, vitaminler) sade kefir ile aynıdır.
Aydınlatma Metinleri - Bilgi Güvenliği Politikası - Bilgi Toplumu Hizmetleri - Kişisel Verileri Koruma Kanunu © 2024 İçim | Tüm hakları saklıdır. Bu web sitesi tarafından yapılmıştır.
YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ
Yorum Yap