( 2 Kişilik )
1,5 su bardağı fasulye (haşlanmış)
350 gr pırasa
Zeytinyağı
Taze kekik
Safran tozu
Tuz
Pırasayı incecik kesip bol zeytinyağında tamamen şeffaflaşıncaya kadar kavurun. Haşlanmış fasulyeyi biraz su ile blenderda yoğun kıvamda püre haline getirin.
İçine gerekiyorsa tuz ve pırasayı ekleyip, blenderda pırasayı pürüzsüz yapmadan yani parçacıklı bırakarak biraz ezin. Taze kekik ekleyip karıştırın ve özellikle deniz ürünlerinin yanında servis yapın.
Aydınlatma Metinleri - Bilgi Güvenliği Politikası - Bilgi Toplumu Hizmetleri - Kişisel Verileri Koruma Kanunu © 2024 İçim | Tüm hakları saklıdır. Bu web sitesi tarafından yapılmıştır.
YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ
Yorum Yap