1 su bardağı bulgur
1 adet patlıcan
1 çorba kaşığı doğranmış fesleğen
50 gr İçim Tereyağı, eritilmiş
1 çorba kaşığı limon suyu
200 gr tercihe bağlı karışık yeşillik
100 gr İçim Kaşar Peyniri
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
Tuz ve karabiber
Yarım su bardağı bulguru üzerini kaplayacak kadar suda, hafifi diri kalacak kadar haşlayın. Bir kaseye alarak dinlendirin. Patlıcanları önce uzunlamasına ikiye bölün. Kestiğiniz parçaları yeniden ikiye bölün. Fesleğen, İçim Tereyağı ve limon suyunu başka bir kapta karıştırın. Bulguru karışıma ilave edin. Patlıcanları geniş bir tavada her iki tarafı da 4’er dakika olacak şekilde ızgara edin. Bulgur karışımına ekleyin. Tuz ve karabiberle tatlandırın. Yeşilliklerinizi yıkayın ve elinizle parçalayarak bir servis kasesine yerleştirin. Bulgur ve patlıcanları ekleyin. İçim Kaşar Peynirini ince uzun dilimlere kesin ve üzerine serpin.
Aydınlatma Metinleri - Bilgi Güvenliği Politikası - Bilgi Toplumu Hizmetleri - Kişisel Verileri Koruma Kanunu © 2024 İçim | Tüm hakları saklıdır. Bu web sitesi tarafından yapılmıştır.
YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ
Yorum Yap