500 gr karides, haşlanmış
12 adet marul yaprağı
1 adet avokado
1 adet irice portakal
Limon
18 adet chery domates
İçim Tereyağı
Maydanoz
Sızma zeytinyağı
Tuz
Bir tencerede 1 çorba kaşığı İçim Tereyağı koyun ve bir tutam tuzla karidesleri pembeleşene kadar kavurun. Portakalı soyun, bu sırada akan suları bir kapta toplayın. Marulları ayıklayın, kabaca elinizle parçalara ayırın. Maydanozları da ince ince kıyın. 30 gr zeytinyağı, portakal suyu ve biraz tuz ile salatanın sosunu hazırlayın. Avokadonun çekirdeğini çıkarın ve onu da küp şeklinde doğrayıp hazırladığınız portakallı sosa bulayın. Bütün malzemeleri sosun kalanı ile karıştırarak salatanızı hazırlayın. Üzerine karidesleri yerleştirin ve ikiye böldüğünüz domateslerle süsleyerek servis edin.
Aydınlatma Metinleri - Bilgi Güvenliği Politikası - Bilgi Toplumu Hizmetleri - Kişisel Verileri Koruma Kanunu © 2024 İçim | Tüm hakları saklıdır. Bu web sitesi tarafından yapılmıştır.
YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ
Yorum Yap