10 adet Çilek
Pudra şekeri (Göz kararı)
İçim Labne (Göz Kararı)
Benmari usulü eritilmiş Bitter çikolata
Benmari usulü eritilmiş beyaz çikolata
Renkli patlaklar
Pudra şekeri ve içim labneyi iyice çırparak sıkma torbasına alıyoruz. Ardından yıkadığımız çileklerimizi kuruyoruz ve saplarından ayırıyoruz.
Çilekleri dibine inmeyecek şekilde oyuyoruz ve oyukların içerisine önceden hazırladığımız labne ve pudra şekeri karışımını sıkıyoruz. Labne açıkta kalacak şekilde çileği bitter çikolataya batırıyoruz ve donmasını bekliyoruz.
Donma işlemi gerçekleştikten sonra üzerini beyaz çikolata ile şekillendiriyoruz ve renkli patlaklarımızı da labnenin üzerine serpiştiriyoruz.
Aydınlatma Metinleri - Bilgi Güvenliği Politikası - Bilgi Toplumu Hizmetleri - Kişisel Verileri Koruma Kanunu © 2024 İçim | Tüm hakları saklıdır. Bu web sitesi tarafından yapılmıştır.
YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ
Yorum Yap