Enerji (Kcal) | : | 744 |
Yağ (g) | : | 82,0 |
Doymuş Yağ (g) | : | 53,3 |
Karbonhidrat (g) | : | 0,9 |
Şekerler (g) | : | 0,9 |
Protein (g) | : | 0,6 |
Tuz (g) | : | 0,0 |
Pastörize inek sütü kreması, tereyağı kültürü, renklendirici (beta karoten).
Enerji (Kcal) | : | 744 |
Yağ (g) | : | 82,0 |
Doymuş Yağ (g) | : | 53,3 |
Karbonhidrat (g) | : | 0,9 |
Şekerler (g) | : | 0,9 |
Protein (g) | : | 0,6 |
Tuz (g) | : | 0,0 |
Pastörize inek sütü kreması, tereyağı kültürü, renklendirici (beta karoten).
İçim Tereyağ, lezzetini sütün doğallığından alan, yemeklerde ve tatlı ve tuzlu hamur işlerinde kullanılan bir üründür. Katkısız ve eşsiz lezzeti ile Türk mutfağının vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır.
Aydınlatma Metinleri - Bilgi Güvenliği Politikası - Bilgi Toplumu Hizmetleri - Kişisel Verileri Koruma Kanunu © 2024 İçim | Tüm hakları saklıdır. Bu web sitesi tarafından yapılmıştır.
YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ
Yorum Yap