( 2 Kişilik )
350 gr kereviz, soyulmuş, temizlenmiş
2 çobak kaşığı un
70 gr İçim Tereyağı
1 su bardağı İçim Süt
Limon
Tuz
Kerevizi biraz limon suyu ile bol suda haşlayın. Başka bir tencerede un, İçim Süt ve İçim Tereyağı ile katı bir beşamel hazırlayın. Kerevizin yapısı biraz yumuşaktır bu yüzden beşamelin oldukça katı olması gerekli.
Tüm malzemeyi birleştirin ve blender kullanmadan el ezicisi ile tamamen ezerek pürüzsüz hale getirin. Bu püreyi özellikle kırmızı et olmak üzere tüm ızgara etlerle servis yapabilirsiniz.
Aydınlatma Metinleri - Bilgi Güvenliği Politikası - Bilgi Toplumu Hizmetleri - Kişisel Verileri Koruma Kanunu © 2024 İçim | Tüm hakları saklıdır. Bu web sitesi tarafından yapılmıştır.
YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ
Yorum Yap