6 adet tost ekmeği, kızarmış
1 çorba kaşığı İçim Tereyağ
2 adet domates
3 adet siyah zeytin
2 dal dereotu
6 adet yumurta
6 adet dana jambon
1 diş sarımsak
100 gr İçim Hellim Peynir
2 çorba kaşığı zeytinyağı
Karabiber
Tuz
Kızarmış tost ekmeklerini servis edeceğiniz tabaklara alın. 1 diş sarımsağı ortadan bölün ve kızarmış ekmeklerin üzerine hafifçe sürerek, ekmeklerin sarımsak aromasını almasını sağlayın.
Daha sonar ekmeklerin üzerine bıçak yardımıyla İçim Tereyağı sürün.
Yanmaz tavada 1 çorba kaşığı zeytinyağında İçim Hellim Peynirleri her iki tarafı da kızaracak şekilde çevirin.
Ayrı bir tavada da 1 çorba kaşığı İçim Tereyağında yumurtaları, mümkünse yuvarlar yanmaz kalıplar içinde dağılmayacak şekilde pişirin.
Tüm pişirme işlemleri tamamlandığında ekmeklerin üzerine sırasıyla, yuvarlak dilimlere ayırdığınız domateslerden 1’er adet, İçim Hellim Peyniri ve yumurtaları yerleştirin.
Son olarak karabiber ve tuz serpin. Süslemek için ikiye bölünmüş zeytin ve dereotlarını da ekleyerek servis edin.
Aydınlatma Metinleri - Bilgi Güvenliği Politikası - Bilgi Toplumu Hizmetleri - Kişisel Verileri Koruma Kanunu © 2024 İçim | Tüm hakları saklıdır. Bu web sitesi tarafından yapılmıştır.
YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ
Yorum Yap