(1 Kişilik)
3 yumurta
1 tatlı kaşığı tereyağı
3 çorba kaşığı İçim Şef Krema
Tuz
Üzerine;
Taze soğan
Karabiber
• Oda sıcaklığında 3 yumurtayı bir kasede, sarısı ve beyazı ayrı ayrı görünmeyene kadar iyice çırpın.
• Üzerine 3 çorba kaşığı İçim Şef kremayı ekleyip çırpmaya devam edin.
• Ağız tadınıza göre yarım ile 1,5 çay kaşığı arasında tuzu ekleyin ve biraz daha çırpın.
• Bu sırada tavanın altını açın ve ısıtmaya başlayın. İyice ısınmış olması önemli.
• Tavaya 1 tatlı kaşığı tereyağını ekleyip iyice her tarafına yayın.
• İyice ısınınca yumurtayı dökün ve altını kısın.
• Altı pişmeye başlayınca kenardan ortaya doğru spatula ile yumurtayı sıyırın. Burada istediğimiz renk almadan, içi krema gibi pişmiş katmanlar.
• Çok az daha pişmesi lazım dediğiniz noktada tavayı ateşten alın. Kremamsı sulu hali için bu çok önemli.
• Üzerine karabiber ve ince ince taze soğan serpip afiyetle yiyin.
Aydınlatma Metinleri - Bilgi Güvenliği Politikası - Bilgi Toplumu Hizmetleri - Kişisel Verileri Koruma Kanunu © 2024 İçim | Tüm hakları saklıdır. Bu web sitesi tarafından yapılmıştır.
YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ
Yorum Yap