Kabakları halka halka doğrayın.
Kapya biberleri kesin ve temizleyin.
Bir kaba karabiber, tuz ve sızma zeytinyağını alarak hepsini karıştırın.
Doğradığınız sebzeleri bu karışım ile marine edin.
Önceden ısıtılmış ızgara izli bir döküm tavada sebzeleri ızgara edin.
Baget ekmeğini ortadan ikiye bölün.
İçerisine enfes İçim Kaju Baharatlı Labne’yi sürün.
Üzerine sırasıyla ızgara sebzeleri, rukula ve hindi füme’yi dizin.
Servis edin.
Afiyet olsun.
Aydınlatma Metinleri - Bilgi Güvenliği Politikası - Bilgi Toplumu Hizmetleri - Kişisel Verileri Koruma Kanunu © 2024 İçim | Tüm hakları saklıdır. Bu web sitesi tarafından yapılmıştır.
YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ
Yorum Yap