Penne makarnaları kaynar suda 8 dakika haşlayın ve bir süzgeç yardımıyla süzün.
Tavuk göğsünü şeritler halinde doğrayın.
Mini kırmızıbiberleri ve cherry domatesleri ortadan ikiye kesin.
Kırmızı soğanı jülyen doğrayın.
Zeytinyağını önceden kızdırılmış tavaya dökün.
Sarımsak ile soğanı ilave edin ve kavurun.
Cherry domates ve mini acı kırmızı biberleri ilave edip çevirin.
İçim Kaju Baharatlı Labne’yi ilave edin ve karıştırarak bir sos elde edin.
Üzerine penne makarnaları ve fesleğenleri ilave edip kısık ateşte 3 dakika çevirin.
Üzerine karabiber ve tuz serpin.
Lezzetli ve sıcak servis yapın.
Afiyet olsun.
Aydınlatma Metinleri - Bilgi Güvenliği Politikası - Bilgi Toplumu Hizmetleri - Kişisel Verileri Koruma Kanunu © 2024 İçim | Tüm hakları saklıdır. Bu web sitesi tarafından yapılmıştır.
YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ
Yorum Yap