Enerji (Kcal) | : | 61 |
Yağ (g) | : | 3,0 |
Doymuş Yağ (g) | : | 2,0 |
Karbonhidrat (g) | : | 4,6 |
Şekerler (g) | : | 4,6 |
Protein (g) | : | 4 |
Tuz (g) | : | 0,2 |
Kalsiyum | : | 155 |
Pastörize inek sütü, yoğurt kültürü, probiyotik mikroorganizmalar (bifidobacterium, lactobacillus acidophilus)
İçim Probiyotik Yoğurt’ta 10 milyar canlı ve aktif probiyotik bulunur ve bu miktar Türk Gıda Kodeksi’ne göre olması gereken minimum probiyotik miktarının 15 katına tekabül eder! İçerdiği iki probiyotiğin özel kombinasyonunun bağışıklık sistemini desteklediği ve sindirim sistemini düzenlemeye yardımcı olduğu kanıtlanmıştır.
Aydınlatma Metinleri - Bilgi Güvenliği Politikası - Bilgi Toplumu Hizmetleri - Kişisel Verileri Koruma Kanunu © 2024 İçim | Tüm hakları saklıdır. Bu web sitesi tarafından yapılmıştır.
YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ
Yorum Yap