İlk olarak tencereye doğranmış soğanlarınızı koyup üzerine 2 yemek kaşığı sıvı yağı ekleyin. Daha sonra soteleyin ve uzun şerit halinde tavuklarınızı tencereye atın. Sotelemeye devam ederken, iri doğranmış sarımsağı ve ıspanağı ilave ederek pişmeye yakın İçim Şef Mantarlı Kremalı Yemek Sosu’nu ekleyin, baharat ve tuzunu da katarak bir iki dakika pişirin. İster borcam istenirse porsiyonluk güveçlere ıspanaklı tavuğunuzu pay edin, daha sonra üzerine İçim kaşar rendesi serpip fırına verin. Üzeri kızarınca fırından çıkarıp sıcak servis edin, afiyet olsun.
Aydınlatma Metinleri - Bilgi Güvenliği Politikası - Bilgi Toplumu Hizmetleri - Kişisel Verileri Koruma Kanunu © 2024 İçim | Tüm hakları saklıdır. Bu web sitesi tarafından yapılmıştır.
YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ
Yorum Yap