( 4 Kişilik )
1 tatlı kaşığı İçim Tereyağı
4 adet mısır Tortilla
Tuz
20 adet karides, kabuğu alınmış
400 gr lahana, ince dilimlenmiş
1 orta boy domates
2 adet taze soğan, ince doğranmış
70 gr İçim Şef Krema
1 tatlı kaşığı taze limon suyu
2 adet orta boy turp, ince dilimlenmiş
50 gr taze kişniş yaprağı, doğranmış
Servis için marul yaprakları
Orta boy bir tavada yağı kızdırın. Lavaşlarınızı iki tarafı da altın rengi alana kadar kızartın. Kağıt peçete üzerinde yağlarını süzdürün ve üstlerine tuz serpin. Bir ızgara tavasını önden ısıtın. Orta boy bir kasede karidesleri 1 tatlı kaşığı sıvıyağ ve tuzla karıştırın. Orta derece ısıda karidesleri pembeleşinceye kadar yaklaşık 5 dakika pişirin.
Lahana, domates, taze soğan, İçim Şef Krema ve limon suyunu karıştırıp damak tadınıza göre tuz ekleyin. Lavaşları tabaklara yerleştirip üstlerine marul yaprakları, lahana salatası, karides, turp dilimi ve kişniş yapraklarını koyun. Servis edin.
Aydınlatma Metinleri - Bilgi Güvenliği Politikası - Bilgi Toplumu Hizmetleri - Kişisel Verileri Koruma Kanunu © 2024 İçim | Tüm hakları saklıdır. Bu web sitesi tarafından yapılmıştır.
YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ
Yorum Yap