(4 Kişilik)
1 kg karnabahar
150 ml İçim Şef Krema
250 gr İçim Taze Kaşar
3 diş sarımsak
1 büyük soğan
4 tane karanfil
3 tane yenibahar
¼ muskat
1 dolu çay kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı karabiber
• 1 kg karnabaharı çiçeklerine ayırın ve düdüklü tencereye koyun.
• 1 soğanı ikiye kesip 4 tane karanfili soğana saplayın.
• 3 diş sarımsağı, soğanı, 4 tane yeni baharı ve 1 dolu çay kaşığı tuzu tencereye ekleyin.
• Düdüklü tencerenin altını kaplayacak kadar su ekleyip, düşük basınç ayarında 3 dakika pişirin.
• Karnabaharların sıcağı üzerindeyken 150 ml İçim Şef Krema, 1 tatlı kaşığı karabiber ve ¼ muskat ekleyip karıştırın.
• İçim Şef Kremayı iyice çekince fırın kabına alın.
• Üzerine 250 gr İçim taze kaşarı rendeleyip ızgara modundaki fırında, 250 derecede 7-8 dakika kaşarlar iyice eriyip yer yer kahverengileşinceye kadar pişirin.
Aydınlatma Metinleri - Bilgi Güvenliği Politikası - Bilgi Toplumu Hizmetleri - Kişisel Verileri Koruma Kanunu © 2024 İçim | Tüm hakları saklıdır. Bu web sitesi tarafından yapılmıştır.
YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ
Yorum Yap