500 gr İçim Labne
2 çay kaşığı toz şeker
3 adet yumurta
1 paket vanilya
4 adet orta boy şeftali
250 gr İçim Süzme Yoğurt
3 yemek kaşığı un
1 kutu İçim Şef Krema
Tabanı için
50 gr İçim Tereyağı
2 paket yulaflı bisküvi
1 çay kaşığı tarçın
1. Taban için gerekli olan malzemeleri rondodan geçirin.
2. Kek kalıbının tabanını ve kenarlarını İçim Tereyağı ile yağlayın ve rondodan geçirdiğiniz hamuru kenarlara ve tabana yayın.
3. Toz şeker, yumurta ve vanilyayı bir kapta mikser yardımıyla iyice çırpın.
4. Daha sonra İçim Şef Krema ve unu ilave ederek çırpmaya devam edin.
5. Son aşamada İçim Süzme Yoğurt ve İçim Labne Peynir’i ilave edip homojen bir karışım elde edin.
6. Hazırladığınız karışımın içine incecik doğradığınız şeftalileri atın ve kaşık yardımıyla biraz karıştırın.
7. Karışımı kek kalıbına dökerek önceden ısıtılmış 180 derece fırına verin.
8. Yaklaşık bir saat pişirdiğiniz cheesecake’i fırından alıp soğumaya bırakın ve bir gün buzdolabında dinlendirin.
9. Dinlendirdiğiniz cheesecake’in üzerini şeftali dilimleri ile süsleyerek servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Aydınlatma Metinleri - Bilgi Güvenliği Politikası - Bilgi Toplumu Hizmetleri - Kişisel Verileri Koruma Kanunu © 2024 İçim | Tüm hakları saklıdır. Bu web sitesi tarafından yapılmıştır.
YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ
Yorum Yap