( 6 Kişilik )
350 gr İçim Süzme Beyaz Peynir
1 tatlı kaşığı Pesto sos
1 demet dereotu
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
Süzme beyaz peyniri çatal ile iyice ezin. İçine 1 tatlı kaşığı pesto sosu ilave ederek karıştırın. 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ve bir demet dereotunu ilave ederek servis tabağına alın. Bu dipsosu çubuk şeklinde doğranmış salatalık, havuç ve minik çiğ karnabaharlar için kullanabilirsiniz.
Ayrıca simitleri ince ince keserek fırında 15 dakika kıtır haline getirip bu hazırladığınız dipsos ile birlikte ikram edebilirsiniz.
Aydınlatma Metinleri - Bilgi Güvenliği Politikası - Bilgi Toplumu Hizmetleri - Kişisel Verileri Koruma Kanunu © 2024 İçim | Tüm hakları saklıdır. Bu web sitesi tarafından yapılmıştır.
YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ
Yorum Yap