1 adet tavuk göğsü, haşlanmış
1 adet salatalık
2 adet patates, haşlanmış
Tuz, karabiber
1 adet avokado, küp küp doğranmış
2,5 yemek kaşığı limon suyu
Zeytinyağı
1 çorba kaşığı mayonez
Aldığı kadar İçim Yoğurt
Tuz
Haşlanmış tavuk göğüslerini kuş başı doğrayın ve küp küp doğradığınız salatalık ve patateslerle harmanlayın.
Bir adet avokadoyu kabuğunu bozmadan içini çıkarın ve küçük küpler halinde kesin.
Diğer malzemelerle karıştırıp dilediğiniz kadar tuz ve karabiber ekleyin.
İçim Yoğurt’u da ekleyin ve karıştırın. Tüm salata malzemesini sakladığınız avocado kaplarının içine yerleştirin.
Aydınlatma Metinleri - Bilgi Güvenliği Politikası - Bilgi Toplumu Hizmetleri - Kişisel Verileri Koruma Kanunu © 2024 İçim | Tüm hakları saklıdır. Bu web sitesi tarafından yapılmıştır.
YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ
Yorum Yap