Mantarlı ve Soğanlı Yumurta Tarifi

Malzemeler

  • 300 gr mantar
  • 4 adet yumurta
  • 1 adet taze soğan, doğranmış
  • 1 çorba kaşığı İçim Tereyağı
  • Tuz

Yapılışı

  1. Bir çorba kaşığı İçim Tereyağını geniş bir tavada eritin.
  2. Mantarları ve doğranmış taze soğanın yarısını ekleyerek birkaç dakika çevirin. Mantarlar güzelce kavrulana kadar pişirin.
  3. Yumuşayan mantarlara bir tutam tuz ekleyin ve iyice karıştırın.
  4. Mantarları tavadan alın ve ayrı bir kapta yumurtaları çırpın.
  5. Tavaya İçim Tereyağı ekleyin ve yumurtaları dökün. Yumurtaların her iki yüzünü de 3’er dakika pişirin, yumuşak ve hafif kabarık olacak şekilde kızartın.
  6. Pişmiş yumurtaları tavadan alın ve üzerine kalan doğranmış taze soğanları serpin.
  7. Mantarlı ve soğanlı yumurtanız servise hazır!

Bu nefis ve pratik tarifi deneyerek kahvaltılarınıza lezzet katacaksınız. Afiyet olsun!

Yardımcı Ürünler

içim woman

BİZİ TAKİP EDİN!

YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ

Yorum Yap

Yorum Yap